3 idei de ținute pentru o toamnă în top

Odată cu 1 septembrie toamna îşi intră încet-încet în drepturi. Copiii se întorc la şcoală, noi nu ne mai gândim la vacanţe, ci la cele mai frumoase ţinute de afişat peste tot.

Deci dacă te reîntorci la dura sau la trista realitate, măcar să o faci cu stil, nu-i aşa? Iată trei idei de ţinute care te vor inspira cu siguranţă.

Un look romantic. Nimic nu se compară cu un top cu umerii goi pentru a fi cea mai senzuală dar în mod subtil. Topul cu umerii goi este un top foarte feminin, care vine din anii 1960. Numit şi topul Bardot, este cel care se poate recicla foarte bine şi pentru anotimpul toamna. Este de ajuns dacă vei miza pe o culoare sobră şi dacă îl vei purta alături de alte piese vestimentare trendy ale sezonului. Alături de blugii tăi preferaţi şi de o pălărie fedora vei fi cea mai frumoasă.

Un look sporty. Imposibil să nu îl fi remarcat de ceva sezoane încoace. Stilul sportswear are din ce în ce mai multe adepte. Geacă teddy, bascheţi, caschetă, tendinţa sporty are vântul în pupă. Deci nu e de mirare că geaca bomber va fi una din cele mai trendy piese vestimentare ale momentului. Deci poţi miza fără probleme pe un look minimalist dar foarte eficient- un tricou alb, blugi skinny şi o geacă bomber.

Un look de working girl. Dacă vrei să mizezi pe o ţinută mult mai clasică, nu trebuie neapărat să porţi un costum. Ideală pentru tranziţia dintre anotimpuri, fusta de piele este piesa vestimentară rockabilly cu ajutorul căreia vei reuşi să faci diferenţa. Poartă alături de ea o cămaşă albă simplă şi nu vei da greş. Cele mai potrivite accesorii sunt cele care vor face diferenţa.

Cu aceste ţinte vei face cu siguranţă senzaţie. În plus, sunt ţinute care te vor ajuta să fii cea mai stilată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?