Baker Street Irregulars- un serial pe care îl vei adora

Ia un strop de mister, un gram de magie, presara totul cu un savant amestec de ancheta politista in costume de epoca si vei obtine noul serial Netflix pe care trebuie sa il vezi neaparat- este vorba despre Baker Street Irregulars sau Strengarii de pe Baker Street.

Daca esti si tu fan Sherlock Holmes, fie in versiunea sa literara a lui Arthur Conan Doyle sau in filmele lui Guy Ritchie, chiar si serialul cu Benedict Cumberbatch, scoate popocornul.

Despre ce este vorba in acest nou serial?

Cum ar fi daca Sherlock Holmes si Dr. Watson ar angaja o gasca de pusti de pe strada pentru ca acestia sa faca treaba in locul lor? Cel putin acesta este postulatul de plecare al serialului. In romane si in diferitele adaptari ale acestuia, Strengarii sunt destul de des aratati sau mentionati, fiind de mare ajutor pentru Sherlock si Watson in anchetele lor.

Urmarim aici astfel aventurile lui Bea, Jessie, Billy, Spike si Leo adolescenti pe strazile murdare si sumbre din Londra in epoca victoriana. Gasca de tineri de pe strada fac anumite anchete ale crimelor sordide si misterioase care au loc aici in contul a doi locatari de pe 221 Baker Street.

Adolescentii isi vor da repede seama ca au de-a face cu forte supranaturale mult mai puternice decat ei. Deci amatorii de seriale magice precum Winx, The Order, Sabrina sau Charmes vor fi cei mai incantati.

In casting ii regasim pe Royce Pierreson (The Witcher, Line of Duty) care are rolul misteriosului John Watson, pe Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve, Harry Potter) care are rolul unui Sherlock Holmes in versiunea sa cea mai sumbra, dar si pe Darci Shaw (Judy, The Bay) care are rolul lui Jessie, Harrisson Osterfield (Chaos Walking), care are rolul lui Leo, Thaddea Graham (Us) care are rolul lui Bea, Jojo Macari (Sex Education) care are rolul lui Billy si McKell David care are rolul lui Spike.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?