Ce tipuri de informații pot găsi internauții pe site-ul ziare.com?

Site-ul ziare.com reprezinta un loc in care cei aflati in cautarea celor mai noi stiri pot gasi o selectie de articole publicate in toate ziarele din Romania. Este vorba despre o pagina de Internent foarte simpla, fiind creata pe un fond alb, unde cu scris negru, bolduit, dar si albastru, simplu. Randurile de mai jos indica tot ce pot gasi utilizatorii din mediul online pe acest site.

Categorii
Pe ziare.com, numarul categorii este relativ mic. Cei aflati in cautarea stirilor momentului pot alege dintre: Actualitate, Politic, Business, sport, Life Show, Stiri locale sau Comuna ta. In fiecare din aceste categorii pot fi gasite informatii aferente fiecarui domeniu, care sunt preluate de pe marile publicatii, cu mentiunea ca sursele sunt intotdeauna precizate. Mai mult, cei care doresc sa acceseze articolele originale, nu trebuie decat sa dea click pe site-ul care indica: ,,Citeste intreg articolul aici”.

Bara de cautare
Bara de cautare nu lipseste nici de pe acest site, intrucat cei care ajung pe ziare.com sunt uneori in cautarea unui anumit subiect. Pentru a ajunge mai usor la el, internautii nu trebuie decat sa scrie cuvinte cheie. In cateva secunde vor gasi tot ce isi doresc sa stie!

Campania ,,Tu stii ce mananci?”
Aceasta categorie se gaseste in partea dreapta, la mijlocul site-ului si include informatii despre alimentatie, cele mai sanatoase alimente, dar si cum pot renunta oamenii la un stil de viata nesanatos. Este vorba despre o campanie marca Ziare.com.

Personalitati
In partea de jos a site-ului, cei care acceseaza ziare.com pot gasi informatii actuale despre principalele personalitati din Romania, dar si din lume. Printre acestea se numara Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, Laura Codruta Kovesi, Donald Trump si multi altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *