Ce trebuie să mănânci pentru a-ți sculpta abdomenul?

Pentru a obţine cel mai ferm abdomen cu putinţă, cel mai bine ar fi să ai grijă de centura ta abdominală şi să ai grijă la ceea ce pui în farfurie pe lângă exerciţiile pe care le faci. Iată câteva sfaturi utile de urmat mai ales atunci când eşti la început.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni. Pentru a obţine un abdomen de „beton” trebuie să reduci aportul de calorii. În mod evident, trebuie să re hidratezi cât mai bine, să privilegiezi băuturile diuretice precum ceaiul verde sau cele pe bază de anghinare pentru a favoriza eliminarea.

Un mic dejun plin de energie. Poţi începe ziua cu un pahar de apă călduţă cu lămâie. Mai poţi consuma un bol cu fulgi de ovăz pentru a fi plină de energie până la ora prânzului. Amestecă-le cu lapte vegetal, cu sirop de agave, cu fructe proaspete sau uscate, dar şi cu seminţe.

La prânz poţi miza pe cereale integrale sau pe orez care se digeră mult mai bine decât pastele, cu un puternic impact atunci când vine vorba despre calorii. Mai poţi consuma legume, carne slabă, anghinare stropită cu vinegretă, varza kale…. Nu săra prea tare felurile de mâncare pentru a evita retenţia de apă şi completează farfuria cu usturoi şi eşalotă. Nu uita de mirodeniile care au proprietăţi detox interesante.

Pe post de desert poţi consuma ananasul, foarte bun pentru tranzit şi mai poţi consuma cărbun vegetal, de mare ajutor pentru a facilita digestia şi a evita balonările.

Gustările pot fi compuse din migdale, foarte bogate în grăsimi bune omega 3, în fibre şi minerale. Te vor ajuta să stabilizezi nivelul de glicemie şi să îţi reglezi tranzitul.

Disciplinele precum yoga sau Pilates sunt de mare ajutor pentru a stimula sculptarea abdomenului. Îţi vei ameliora postura şi abdomenul va începe să arate perfect.

Un comentariu la „Ce trebuie să mănânci pentru a-ți sculpta abdomenul?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?