Cele mai bune filme inspirate din jocuri video

Adaptarea jocurilor video la cinema reprezinta un subiect sensibil. Hollywood intampina adesea dificultati in a pune in scena o adaptare potrivita a unei francize video-ludice. Insa, uneori rezultatul este de-a dreptul convingator.

Sonic: cel mai rapid din istoria jocurilor video
Este unul din cele mai mari succese financiare din aceasta lista. Pentru un buget de 85 de milioane de dolari, Sonic a avut un profit de 319 milioane. Si, chiar daca nu ne-am astepta la acest lucru, Sonic poate intra in categoria celor mai bune filme 123movies-one inspirate din jocuri video fara probleme. Asta deoarece, in ciuda catorva defecte, filmul ramane fidel universului jocului.

Silent Hill: horror in universul jocurilor video
In 2006, cineastul francez Cristophe Gans lanseaza franciza horror Silent Hill. Filmul propune o estetica superba care ofera un omagiu jocului video, cu secvente absolut angoasante. Grafica monstrilor este seducatoare si Cristophe Gans semneaza un film interesant datorita propunerii sale vizuale.

Angry Birds: surpriza listei
Pentru unii va fi destul de surprinzator sa vada filmul Angry Birds in acest top. Insa, este o comedie de-a dreptul eficienta, superba si extrem de colorata. Fara sa fie filmul secolului, este o animatie care se inscrie in mostenirea productiilor Dreamworks. Produs de Sony, filmul are un profit de 352 de milioane de dolari pentru un buget de 73 de milioane. Un scor care a determinat producatorul sa mai lanseze un film in 2019.

Warcraft: The Beginning
Realizat de catre Duncan Jones (fiul lui David Bowie), Warcraft este considerat de multi drept cea mai buna adaptare cinematografica a jocului video. Warcraft este un film bun care are in centru un univers de eroi extrem de bine gestionat si stapanit. Warcraft ramane un blockbuster convingator care a beneficiat de un profit excelent, 439 de milioane de dolari pentru un buget mult mai mic, de 160 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *