Cele mai frumoase cupluri din serialele acestui an

Foarte asteptate, emotionante sau surprinzatoare, aceste cupluri de pe micul ecran ne-au incantat, emotionat si ne-au facut sa visam la cele mai frumoase povesti de iubire.

Cuplurile din cele mai frumoase seriale ale acestui an ne-au emotionat, ne-au dat frisoane, ne-au incantat, unele dintre ele ne-au facut sa ne emotionam si altele ne-au facut sa vibram cu cele mai frumoase povesti de iubire.

Pe cele mai frumoase cupluri am ales sa le celebram si in acest articol. Relatii care ne inspira, care au parteneri care se sutin si se respecta sau povesti LGBTQ adorabile.

Lucifer- Lucifer si Chole. La sfarsitul sezonului 4, fanii serialului au obtinut in sfarsit ceea ce isi doreau de foarte multa vreme- Chloe si Lucifer isi declara in sfarsit iubirea. Dar totul a fost de scurta durata, deoarece Diavolul a trebuit sa se reintoarca in infern, lansad-o pe frumoasa Chole in urma sa.

Regasirea celor doi iubiti la inceputul sezonului 5 a fost deci cea mai intensa, cea mai bulversanta si cea mai complexa. Un lucru e sigur- acest cuplu trece prin multe probleme, au o multime de zile bune, dar si zile rele, dar este cu siguranta cel mai frumos cuplu de pe micul ecran de la ora actuala.

The Umbrella Academy- Vania si Sissy. Regasindu-se in anii ’60, Vanya si-a pierdut memoria si nu isi mai aminteste deloc de faptul ca ea a provocat apocalipsa in prezent. Dar mai ales, a gasit iubirea in persoana lui Sissy, o femeie casatorita, dar nefericita. O frumoasa complicitate si o legatura foarte puternica s-a legat intre ele doua inca de la inceput. Un cuplu LGBTQ adorabil si emotionant in acelasi timp.

Grey’s Anatomy- Amelia si Link. Cel mai frumos cuplu si preferatul tuturor din ultimul sezon al serialului. Sora lui Derek Sheperd a traversat numeroase perioade grele inca de la inceput. Dar sosirea lui Link in viata sa i-a permis in sfarsit sa isi regaseasca fericirea pe care o merita. Si ultimul episod din sezonul cu numarul 16 al serialului a facut din ei cei mai feiriciti si mai implniti parinti. Si speram ca acest lucru va dura cat mai mult timp.

YOU- Joe si Love. Cel mai de nestapanit si mai psycho cuplu din seriale este cu siguranta acesta. De la inceput, au dat dovada de o reala pasiune unii pentru altii, o pasiune care te consuma cu adevarat. Si chiar daca Love a descoperit latura mai obscura a lui Joe, aceasta nu a dat bir cu fugitii, ba din contra. Este gata de orice pentru a proteja iubirea lor.

Elite- Ander si Omar. Un alt cuplu LGBTQ care ne-a facut sa ne topim in acest an. Simtim ca iubirea pe care si-o poarta este cu adevarat sincera. A fost pusa insa la grea incercare din cauza cancerului lui Ander, un lucru care l-a facut sa se inchida in el si sa il respinga pe Omar. Omar insa nu si-a schimbat sentimentele pentru Ander orice ar fi si vrea sa il sustina indiferent de orice s-ar intampla.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?