Elite sezonul 2 – câteva momente puternice cu Guzman, Lu, Samuel, Carla și Ander

Ce se va intampla in acest sezon 2 al serialului Elite? Sunteti si voi curiosi sa aflati? Pentru toti cei care au facut binge watching si au urmarit toate episoadele noului sezon revenim asupra intrigilor dintre Guzman, Lu, Samuel, Carla sau Ander. Cupluri, scene de sex, secvente emotionante… iata cateva momente puternice cu eroii tai preferati.

Cuplul format din Carla si Emanuel. Sezonul 2 al serialului Elite difuzat de Netflix a inceput puternic cu o intriga intre marchiza Carla si Samuel. Nimeni nu se astepta la aceasta relatie, aceasta relatie a socat pe multi din cei care au urmarit acest serial. Mai ales ca fratele lui Nano si fosta lui Polo nu au absolut nimic in comun…evident, dupa o multime de rasturnari de situatie petrecute la Las Encinas, nimeni nu se plictiseste niciodata, la fel ca intr-o scoala normala si Carla si Emanuel au ajuns sa se desparta in cele din urma. Dar cine stie, poate in sezonul 3 vor ajunge sa se impace…

Nadia se culca cu Guzman. Inca o relatie amoroasa despre care se va vorbi cu siguranta – cea dintre Guzman si Nadia. Cu siguranta daca ai urmarit sezonul 1 al serialului Elite ai observat faptul ca erau deja fermecati unul de altul siau trecut la etapa superioara, avand relatii intime. Asta inseamna nu doar o avansare pentru acest cuplu ci si un lucru suprinzator deoarece Nadia, musulmana, si-ar fi dorit sa ramana virgina pana la casatorie. Drept urmare, o dubla surpriza.

Samuel nu a disparut. Un alt moment puternic al serialului Elite, care merita sa fie pomenit, nu are de aceasta data nimic de-a face cu viata personajelor este acela in care intelegem ca Samuel nu a disparut de fapt. In realitate, nu a fost rapit si nu este nici mort cum se credea. A reusit sa scape din mainile tatalui lui Carla (presupunem ca el este in spatele tuturor problemelor, precum gravul accident suferit de Christian, in urma caruia acesta nu mai poate umbla). Cel care a iubit-o pe Marina din toata inima se va ascunde de buna voie in casa bunicilor lui Guzman.

Samuel si Guzman devin amici. In primul sezon, Guzman nu il suporta deloc pe Samuel, inca de la sosirea sa, din cauza mediului social din care face parte. Tensiunea creste si mai tare atunci cand Samuel incepe o relatie cu Marina, sora lui Guzman. Atunci cand Nano este arestat pentru uciderea lui Marina, razboiul este declarat, iubitul lui Lu considerandu-l vinovat pentru moartea acesteia. La inceputul sezonului 2 Guzman este in continuare convins de faptul ca Nano, fratele mai mare a lui Samuel a ucis-o pe Marina. Insa, incetul cu incetul, va crede in Samuel care ii explica ca adevaratul asasin este Polo. Se vor alia in cele din urma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?