Galaxy Fold oficial – preț și fișa tehnică a telefonului pliabil

Galaxy Fold este oficial. Dupa mai multe saptamani de zvonuri Samsung este unul din primii constructori care lanseaza un smartphone cu ecran pliabil. Aparatul este un fel de combinatie intre smartphone, tableta si computer. Pe scurt, singurul aparat de care ai nevoie, cu conditia ca pretul sau destul de ridicat, de 2020 de euro, sa nu te deranjeze.

Galaxy Fold este inceputul unei noi categorii de telefoane inteligente. Este dotat cu doua ecrane, un sistem nou cu sase senzori foto, un S855, 12 GB RAM si o baterie de 4380 mAh. Totul impreuna cu noul One UI care ne permite cu adevarat sa profitam de acest nou format.

Pret si data lansarii
Galaxy Fold urmeaza sa fie pus la vanzare de la 2020 de euro incepand cu data de 3 mai 2019, in 15 tari din Europa (Regatul-Unit, Franta, Germania, Italia, Suedia, Spania, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Belgia, Olanda, Austria, Polonia, Romania si Elvetia). In aceste tari, Galaxy Fold urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand cu data de 26 aprilie pe site-ul oficial Samsung sau pe site-urile distribuitoare.

Fisa tehnica
In ceea ce priveste fisa tehnica, avem un Snapdragon 855 gravat in 7nm. Un sistem de exploatare extrem de puternic cu alte cuvinte. Totul cu 512 GB RAM de stocare interna. O cantitate generoasa care se explica prin dimensiunea orientata spre productivitatea aparatului. Stocarea interna este UFS 3.0 ceea ce inseamna ca vitezele de transfer ale memoriei imbarcate sunt de doua ori mai ridicate decat in cazul generatiei precedente.

Ecranul Infinity Flex al lui Galaxy Fold. Multa vreme a ramas singurul element al viitorului smartphone pliabil dezvaluit marelui public. Pe data de 7 noiembrie 2019 Samsung a dezvaluit in cadrul unei conferinte Infinity Flex. Am putut descoperi si un aparat cu un ecran mic extern de 4,5 inci atunci cand este pliat. Si un ecran imens de 7,3 inci atunci cand nu este pliat. De notat este ca Galaxy Fold emite putina lumina albastra, pentru asta primind certificarea Eye Comfort din partea unei societati germane. Gratie unui dispozitiv botezat App Continuity este de ajuns sa deschidem telefonul si continutul va fi afisat instant pe ecranul mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?