Hot Pink, noul serial al lui Sarah Michelle Gellar de pe Amazon Prime

Vedeta serialului Buffy The Vampire Slayer revine in forta in domeniul televiziunii. Un serial inspirat de un roman Young Adult, foarte aclamat de catre critica.

Interpreta faimoasei ucigatoare de vampiri, Buffy, revine deci pe micile ecrane. Sarah Michelle Gellar va intra insa de aceasta data intr-un univers foarte indepartat de cel al lui Buffy Summers.

Serialul Hot Pink este o adaptare a unui roman Young Adult, foarte aclamat de catre critica, care se numeste What Gilrs Are Made Of. Urmarim aici relatia complexa dintre Nina, o adolescenta si mama sa. Aceasta a crescut-o pe Nina spunandu-i mereu ca iubirea neconditionata nu exista.

Rezultatul – Nina se simte nelegitima si simte mereu ca trebuie sa faca o multime de lucruri pentru a avea senzatia ca merita sa fie iubita. Si chiar daca depune o multime de eforturi pentru a fi cea mai buna iubita, iubitul sau o paraseste si acest lucru o face sa aiba o profunda reflexie cu privire la iubire. Si char daca nu stim inca ce rol va avea aceasta, cu siguranta ca este vorba despre rolul mamei lui Nina.

In plina criza exstentiala, Nina se va intreba care sunt cu adevarat conditiile iubirii. Va trebui sa regleze cateva conturi si cu mama sa in timp ce amintirile unei calatorii mai sumbre in Italia isi fac si ele aparitia.

Aceasta comedie este creata de catre Elisabeth Holm (Obvious Child) si va fi realizata de catre Desiree Akhavan (Appropriate Behavior, The Miseducation of Cameron Post, The Bisexual). Cele doua femei vor fi astfel producatoare executive, alaturi de Rebecca Green, Sue Naegle, Ali Krug si Amazon Studios.

Cu siguranta ca toata lumea abia asteapta sa vada acest proiect si talentele comice ale lui Sarah Michelle Gellar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?