Iată cele cinci beneficii ale bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se dovedește a fi un adevărat inamic al industriei farmaceutice. Iată de ce.

Bicarbonatul de sodiu este un produs pe care îl folosim în mod regulat însă puțini dintre noi îi cunoaștem cu adevărat numeroasele beneficii.

Un bun exfoliant. Una din cele mai cunoscute și mai folosite întrebunințări ale bicarbonatului de sodiu este pe post de exfoliant. Pentru asta, trebuie să amesteci două linguri de bicarbonat cu o jumătate de cană cu apă și să amesteci până când obții o pastă omogenă. Odată pasta formată, o poți folosi pe post de exfoliant pentru ten și pentru corp. Un produs excepțional, natural, economic, fără contra-indicații.

Excelent pentru o baie detoxifiantă. Dacă amesteci oțetul de mere cu bicarbonatul de sodiu vei obține unul din cele mai bune produse detoxifiante existente. Cu ajutorul acestor două produse ieftine dar eficiente vei avea parte de o baie relaxantă, benefică pentru eliminarea mâncărimilor, durerilor și pentru debarasarea de impurități.

Împotriva înțepăturilor de insecte. Bicarbonatul de sodiu este ideal și împotriva înțepăturilor de insecte, mai ales când acestea din urmă sunt dificil de tratat. Poți crea o pastă de bicarbonat amestecând 3 linguri de bicarbonat cu o jumătate de cană cu apă. Aplică această pastă pe înțepătură de mai multe ori pe zi. Senzația de mâncărime și înțepătura vor dispărea rapid.

Un deodorant eficient. Dacă brusc ai devenit alergică la deodorante îți propunem să îți fabrici propriul tău deodorant natural. Amestecă puțin bicarbonat de sodiu cu puțină apă și aplică pasta obținută pe post de deodorant. Vei fi surprinsă de rezultatul obținut.

Împotriva ulcerului. Pune o lingură sau două într-un pahar cu apă. Amestecă bine și consumă acest preparat în fiecare zi. Bicarbonatul de sodiu va bloca imediat producția de acizi din stomac.

Pune și tu aceste sfaturi în practică pentru a beneficia de toate aceste virtuți ale bicarbonatului de sodiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?