Lansarea lui Oppo Find X2 este din ce în ce mai aproape

Oppo Find X, lansat in 2018, era fara indoiala unul din cele mai inovative dispozitive ale epocii. Dotat cu un design unic la acea vreme si cu o camera frontala vizibila datorita unui mecanism culisant, Find X s-a impus drept unul din cele mai atragatoare telefoane inteligente ale acelui an.

Cu toate acestea, in 2019, Oppo a ales sa nu lanseze succesorul lui Find X si a lasat sa treaca anul 2019 fara sa capitalizeze asupra elanului pe care il luase anul precedent. Insa, anul acesta, Oppo a lasat sa inteleaga ca vrea sa resusciteze gama lansand Find X2 spre sfarsitul acestui an.

Zvonurile sustin ca Oppo Find X2 urmeaza sa fie lansat in primul trimestru al anului 2020, alte zvonuri spun ca acest lucru se va intampla la sfarsitul anului, nu se stie inca nimic concret. A aparut deja un teaser cu acest nou telefon, iar acest teaser face si el aluzie la o lansare spre sfasitul acestui an. Vice-presedintele Oppo si presedintele marketingului mondial, Brian Shen a accesat reteaua sociala chinezeasca Weibo pentru a impartasi un teaser cu Oppo Find X2. In plus, fondatorul si presedintele societatii, Chen Mingyong a declarat intr-un interviu ca societatea va lansa modelul Find X2 in primul trimestru al anului 2020. Ramane deci de vazut cand va fi lansat cert este ca lansarea va avea loc anul acesta.

Conform acestuia, smartphone-ul, dotat cu un procesor Snapdragon 865 de la Qualcomm va veni cu o excelenta experienta 5G. S-a confirmat in egala masura faptul ca acest nou smartphone este dotat cu un senzor nou, vedeta la Sony. De altfel, viitorul smartphone va oferi o mai buna rezolutie de afisare, o mai buna rata de refresh, culori mai bune si o mai buna gama dinamica spre deosebire de principalii concurenti de pe piata.

Cu toate acestea, nicio informatie oficiala nu a fost oferita privitoare la specificatiile lui Oppo Find X2.

Inovatii reale? O scurgere recenta de informatii a afirmat faptul ca Oppo Find X2 ar putea fi livrata alturi de un suport pentru incarcarea fara fir de 50W. Daca Oppo Find X2 va fi efectiv livrat cu un astfel de tip de incarcare, incarcarea va fi mult mai rapida decat majoritatea optiunilor de incarcare cu fir de pe piata. Actualmente, incarcarea fara fir VOOC de 30W de la Oppo este capabila sa incarce un aparat de la 0 la 100% in 80 de minute.

De altfel, Find X2 ar putea sa se laude cu o camera sub ecran, o tehnologie pe care firma chinezeasca a prezentat-o in timpul ultimului sau eveniment, sub forma unui prototip. Daca acest lucru se va intampla, vom avea parte de o reala inovatie in acest sector.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?