LG pare pregătit să lanseze LG V60 ThinQ în cadrul MWC 2020

LG nu a reusit sa ne impresioneze prea tare in ultima perioada. Strategia sa pentru smartphone este derutanta si ultimul sau model, G8X ThinQ pare sa fie un pariu nebun. Cu toate acestea, marca sud-coreeana continua sa lucreze la telefoanele sale si ne asteptam ca LG V60 ThinQ sa fie lansat cat de curand. Iata tot ce stim despre acest aparat.

Lansat in timpul MWC 2020 ? Zvonurile sustin ca LG urmeaza sa lanseze V60 ThinQ in cadrul Mobile World Congress 2020 care va avea loc luna viitoare la Barcelona. Anul trecut, fabricantul avea doua smartphone-uri noi in portofoliu, V50 ThinQ si G8X cu un ecran dublu. V60 era pregatit pentru 5G si acest model urmeaza sa fie lansat anul acesta, in curand.

Un « responsabil industrial » anonim ar fi declarat pentru Korea Herald faptul ca LG Electronics prevede sa prezinte LG V60 ThinQ drept primul smartphone al anului care isi va extinde prezenta pe piata 5G. Inca nu ne putem increde in totalitate in sursele anonime insa o samanta de adevar exista.

Imaginile dezvaluite arata un design familiar. Imaginile afisate pe site-ul Slashleaks au dezvaluit un design in partea din spate destul de familiar. La prima vedere, seamana cu partea din spate a lui V40 ThinQ sau a lui V50 ThinQ. Insa, daca te uiti mai atent, modulul de camera pare putin mai mare decat la cele doua modele amintite.

Acest lucru ar putea insemna ca ne putem astepta la un aparat foto cvadruplu mai degraba decat un aparat foto triplu cum era pe V40 ThinQ si V50 ThinQ. Numele lui V60 ThinQ este in mod clar vizibil. Nu ne asteptam deci ca LG sa se desparta de nomenclatura sa precedenta. In afara de asta, nu stim mare lucru despre LG V60 ThinQ. Ar putea fi alimentat de un Snapdragon 865 deoarece se prevede ca numeroase telefoane de referinta vor beneficia de acest procesor in 2020. faptul ca va suporta sau nu un al doilea ecran cum am vazut la G8X ramane de vazut insa nu este deloc surprinzator daca LG decide sa pastreze linia.

Pret si disponibilitate. V50 ThinQ de anul trecut compativbil cu tehnologia 5G a fost lansat initial doar in Statele Unite ale Americii si in Coreea de Sud. Se prevede deci aceasi strategie si in cazul lui V60 ThinQ – initial in America de Nord dupa care in Coreea de Sud sau in Japonia. Cat despre pretul acestui smartphone, inca nu se stie nimic concret. Ar trebui sa aflam mai multe lucruri in acest sens odata cu lansarea in cadrul MWC de la Barcelona.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?