Moto G8 Plus de la Motorola va avea un aparat foto triplu și o baterie de 4000 mAh

In 2019 am fost martorii aparitiei unei noi serii de smartphone-uri Motorola, odata cu lansarea gamei Motorola One (compusa din smartphone-uri precum One Vision, One Action, One Zoom si One Macro), oferind functionalitati din gama premium pe smartphone-uri la un pret mai mult decat accesibil. Si, unii nu pot sa nu se intrebe ce inseamna acest lucru pentru gama Moto G.

Cert este ca marca Motorola nu mai are aceiasi aura ca in urma cu cativa ani, insa, gama sa Moto G este inca populara pe unele piete precum Brazilia sau America de Sud. Cu toate acestea, in zilele noastre, aceasta gama de produse a fost poate eclipsata de aparitia unor produse mai competitive ale constructorilor chinezi. Insa, daca aceste informatii, primele in ceea ce priveste Moto G8 Plus sunt exacte, Motorola ar putea fi in masura sa recupereze o parte din consumatorii pierduti.

Numerosi sunt cei care cred ca noul Moto G8 Plus de la Motorola va semana cu Moto G7 Plus insa nu este in totalitate adevarat. Motorola a oferit noului sau telefon un breton considerabil insa, din fericire, nu si-a incrustat logo-ul pe spatele telefonului, cum avea obiceiul in trecut. Cu toate acestea, un lucru destul de interesant, este oferit de sugestia ca smartphone-uri se va putea mandri cu faptul ca va beneficia de difuzoare stereo datorita unei grile situate in patea superioara.

Trasatura distincta a lui Moto G8 se afla in partea din spate. Gata cu camera circulara care a fost inlocuita de un singur bloc amplasat pe verticala in coltul stang. Si mai important, Roland Quandt de la WinFuture a confirmat unele zvonuri care ar putea face din acest smartphone unul din cele mai bune din gama Moto G.

Acest modul foto este alcatuit dintr-un senzor principal de 48mpx ceea ce aseaza acest smartphone pe picior de egalitate cu mai multe telefoane din gama mid range din ziua de azi. Mai exista o camera de 8mpx si una de 5mpx. Mai exista si o a patra perforatie insa nu pentru camera ci pentru autofocus laser.

Moto G8 Plus va fi dotat cu Snapdragon 665, 4GB RAM, 64 sau 128 GB stocare interna si un ecran de 6,3 inchi cu o rezolutie de 2280X1080 pixeli. Exista in egala masura o mufa jack de 3,5 mm alaturi de USB-C folosit pentru incarcarea telefonului. Bateria are o capacitate de 4000 mAh. Acest smartphone ar trebui sa fie prezentat in mod oficial in timpul unui eveniment organizat in Brazilia pe data de 24 octombrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?