Nancy Drew: de ce vei adora acest serial în genul lui Veronica Mars?

Aviz amatorilor de seriale de televiziune, mereu in cautare de ceva nou si interesant. Canalul de televiziune The CW a decis sa adapteze seria literara pentru adolescenti Nancy Drew. Distributie, data lansarii, iata tot ce trebuie sa stii despre acest nou serial. Pe data de 9 octombrie 2019, telespectatorii americani se vor intalni cu noua Nancy Drew, chelnerita pe timp de zi, anchetatoare pe timp de noapte.

Nancy Drew, o serie literara culta. Nancy Drew, este o serie de romane politiste pentru tineri ce a debutat in anii 1930. De atunci, au fost publicate peste 100 de romane sub numele de Caroline Quine, un nume fals care inglobeaza mai multi autori. Romanele au fost vandute in sute de milioane de exemplare si au fost pur si simplu devorate de copiii si adolescentii din intreaga lume. Romanele o au in centru pe tanara Nancy Drew, o detectiva debutanta, mereu in cautare de mistere de rezolvat. Mama sa a murit cand ea era mica si locuieste impreuna cu tatal sau, un avocat reputat, in oraselul River City.

Un nou serial Nancy Drew. Saga literara a avut deja dreptul la un numar destul de mare de adaptari la cinema. Cu siguranta va amintiti de filmul lansat in 2007 cu vedeta din American Horror Story, Emma Roberts. In 2018, lung metrajul Nancy Drew in conacul bantuit a fost lansat in cinematografe, cu Sophia Lillis in rolul principal (vedeta din filmul IT).

Serialul The CW nu este atat de asemanator cu cartea, si-a permis unele libertati. O vom regasi pe Nancy Drew, in varsta de 18 ani, lucrand intr-un restaurant si asteptand sa fie admisa la facultate. Locuieste impreuna cu tatal sau, un tanar vaduv. Oraselul Horseshoe Bay este zguduit de moartea unei femei, sotia bogatasului Ryan Hudson. Nancy este principala suspecta in acest caz de crima dar si colegii sai : George Fan, principala sa rivala din liceu Bess Marvin (Maddison Jaizani) o fata bogata si enigmatica si fostul detinut, extrem de atragtor, Ned Nickerson si Ace. Nancy decide sa faca o ancheta pe cont propriu si descopera cu aceasta ocazie o legatura stranie intre acest caz si moartea stranie a unei foste regine a frumusetii, Lucy Sable, cu cativa ani in urma.

Daca esti deja fan al serialului Riberdale, atunci vei adora si serialul Nancy Drew. De ce ? Deoarece serialul este dezvoltat de The CW, acelasi serial care a creat serialul adaptat din benzile desenate Archie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?