Netflix – filme, seriale și documentare care părăsesc catalogul în luna octombrie

Pentru a te ajuta sa-ti organizezi serile Netflix si sa iti petreci serile monotone de toamna iata lista cu programele care vor parasi catalogul in luna octombrie 2019.

Filme
The Immigrant, 1 octombrie. New York, ianuarie 1921. Doua surori de origine poloneza, Ewa si Magda Cybulski isi fac aparitia pe Ellis Island. Dorind sa fuga de mizeria din Europa, au venit in SUA pentru a-si incerca norocul. Insa sperantele celor doua surori se naruie atunci cand Magda, bolnava de tuberculoza, este plasata in carantina. Singura si fara resurse, Ewa este amenintata cu expulzarea. Disperata, Ewa cade in mainile lui Bruno…

L’Homme Irrationel, 1 octombrie. Un Woody Allen cu adevarat original sau un barbat cinic, inteligent si egoist care reuseste sa seduca o femeie stralucita si magnifica, de doua ori mai tanara decat el. Cu adevarat original.

Documentare
Being George Clooney. Un documentar interesant despre universul dublarii filmelor prin intermediul unor actori cunoscuti din intreaga lume : cei care dubleaza vocea lui George Clooney.

Mon Beau-Père et Moi. Greg Focker vrea sa se casatoreasca cu iubita sa insa, inainte de a face cererea oficiala, trebuie sa primeasca binecuvantarea viitorului sau socru, un fost agent CIA extrem de terifiant, care nu are deloc simtul umorului.

Ted – 5 octombrie. Un urs de plus deloc politicos si petrecaret refuza sa isi vada cel mai bun prieten matur. Atunci cand acesta il instiinteaza ca urmeaza sa se casatoreasca cu iubita sa, lui Ted ii este frica ca isi va pierde cel mai bun prieten. Drept urmare, face tot ce ii sta in putere sa ii saboteze planurile de casatorie.

Oblivion – 15 octombrie. In timp ce se ocupa de repararea dronelor la o altitudine destul de ridicata deasupra unui Pamant ravasit de razboi, Jack Harper asista la prabusirea unei nave spatiale misterioase.

Dr. Seuss, The Lorax – 17 octombrie. In aceasta adaptare a clasicului Dr.Seuss, The Lorax, paznicul padurii, trebuie sa impiedice anumite persoane sa distruga mediul pentru a-si face afacerile sa avanseze.

Seriale
Jane The Virgin, sezonul 1 – 19 octombrie. Contrar titlului nu foarte original, aparentele sunt inselatoare. Jane The Virgin este un serial foarte bun, modern si inteligent.

Star Wars : The Clone Wars (sezoanele 1 si 2) – 1 octombrie. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi si camarazii sai cavalerii Jedi ajuta Republica sa combata Separatistii care vor sa puna stapanire pe Galaxie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?