Știi cum poți slăbi cu ajutorul fructului kiwi?

Vrei să încerci să slăbeşti cu ajutorul celor mai delicioase şi mai sănătoase fructe? În acest caz, fructul kiwi este un aliat de preţ deoarece este cel care va accelera metabolismul, care te va ajuta să arzi caloriile şi care vine cu o senzaţie de saţietate mai îndelungată.

Există chiar şi o cură de slăbire cu kiwi, cunoscută sub numele de regimul kiwi. Este cea care promite că poţi slăbi 2 kilograme în patru zile.

Ai auzit până acum de caloriile negative? Alimentele cu calorii negative sunt cele care ard mai multe calorii atunci când sunt digerate decât caloriile pe care le conţin. Deci vei ajunge să arzi mai multe calorii decât ai consumat. Kiwi face parte şi el din categoria alimentelor cu calorii negative.

Dar mai are câteva atuuri în mânecă pentru a te ajuta să slăbeşti.
– are un nivel ridicat de fibre deci este perfect pentru a-ţi purifica organismul şi pentru a prelungi senzaţia de saţietate.
– vitamina C din kiwi este cea care contribuie la ameliorarea metabolismului. Îi permite deci să funcţioneze mai repede deci să ardă mai multe calorii.
– potasiul din kiwi este de mare ajutor pentru a lupta contra inflamaţiilor. În plus, te ajută să elimini deşeurile prin urină.

Iar pentru a urma un regim pe bază de kiwi, ai nevoie de un meniu precis în care să incluzi acest fruct minunat şi în care acesta să fie ingredientul esenţial.
– la micul dejun- un iaurt grecesc cu un kiwi.
– în mijlocul dimineţii, o infuzie care te ajută să slăbeşti la alegere şi un kiwi.
– la prânz, o supă cu praz, ţelină, morcovi pătrunjel şi ulei de măsline plus câte kiwi vrei.
– pe la mijlocul după-amiezii, un smoothie pe bază de kiwi.
– la cină trebuie să consumi o supă mai light şi din nou cât kiwi îţi doreşti.
– iar înainte de a merge la culcare poţi bea o infuzie cu muşeţel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?