The Vow, film din 2012 recomandat

O poveste impresionanta despre destin, despre evenimente neprevazute, despre noi inceputuri si despre perseverenta.

“Juramantul” este un film de dragoste, este povestea a doi soti care trec prin incercarea vietii lor, acest film este bazat pe o poveste reala, cei doi soti au relaltat intamplarile intr-o carte ce a fost ecranizata mai tarziu.

Filmul “The Vow” reda povestea celor doi si este expusa lumii prin intermediul unor actori extraordinari. In film gasim persoanjele Leo si Paige care si-au facut juramintele in ziua in care si-au unit destinele dar viata ii duce intr-o directie total neasteptata si Paige sufera un acceident ce-i afecteaza o parte din memorie.

Pierzandu-si memoria, Paige nu isi mai aminteste nimic despre mariajul sau sotul ei… iar acesta va incepe o lupta foarte grea pentru recucerire.

Dragostea cunoaste piedici dar mereu se gaseste o cale sa revina, probabil acesta este mesajul filmului Watchserieshd si este ceea ce are nevoie orice cuplu sa stie despre iubire. Juramantul in cazul de fata este legatura cea mai puternica dintre cei doi soti si motivatia lui Leo pentru a isi recuceri sotia.

Filmul are si scene extreme de grey de digerat man ales atunci cand ne gandim sa ne punem in locul sotului care este privit de catre fiinta iubita ca pe un strain si asta involuntar si fara voia ei. Este o poveste dureroasa dar si frumoasa caci la final tot efortul a meritat si se dovedeste ca dragostea invinge orice obstacol atunci cand oamenii isi doresc ceva cu adevarat.

Pe langa faptul ca filmul merita vazut dar i-as acorda totusi nota 7 din 10, pentru ca cea mai importanta caracteristica a filmului este faptul ca se bazeaza pe o poveste reala, insa scenariul putea fi ceva mai bun.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?