Top idei de green smoothie bowls foarte sățioase

De ceva ani încoace, sorbim cele mai delicioase sucuri smoothie verzi, care sunt însă din ce în ce mai apreciate în versiunea lor în bol. Sunt gurmande, sunt o plăcere a simţurilor dar şi una vizuală şi se pot consuma cu linguriţa la micul dejun.

În plus, sunt cea mai bună idee atunci când vine vorba despre înlocuirea cerealelor de la micul dejun. În bolurile cu smoothie vei găsi rezerva ideală pentru a-ţi face plinul de energie, pentru un aport minunat de vitamine şi minerale, dar şi pentru a-ţi întări sistemul imunitar.

Iată câteva idei de green smoothie bowls pentru a-ţi face plinul de energie şi pentru a evita ronţăitul dintre mese.

Un green smoothie bowl onctuos. Cea mai bună combinaţie-ceai matcha, plus kiwi, banane, spanac, avocado, zmeură, nucă de cocos, goji şi susan. Dacă vrei să obţii un green smoothie mai gros şi mai onctuos, poţi adăuga fructe congelate sau câteva cuburi de gheaţă. Iar avocado este cea mai bună idee pentru a profita de cele mai bune grăsimi şi de proteine.

Un green smoothie bowl energizant. Cea mai bună combinaţie- banane plus mango, ţelină, spanac, sfeclă mangold, spirulină, mure foarte bogate în fier şi muesli. Un smoothie foarte bogat în fructe şi legume pentru a-ţi face plinul de minerale şi vitamine, dar şi cu muesli crocante pentru a te energiza.

Un green smoothie bowl exotic. Ai nevoie de banane, de kiwi, de bucăţi de nucă de cocos şi de o ceaşcă de nucă de cocos. Deci pentru un green smoothie bowl cu gust ca de paradis, trebuie să mizezi totul pe nuca de cocos.

Un green smootie bowl antioxidant. Ai nevoie de frucrul dragonului, de căpşuni, afine, seminţe de chia şi de mentă.

Un green smoothie bowl gurmand. Ai nevoie de fulgi de cacao, de granola, de unt de cocos, de ceai matcha şi de vanilie. Dar dacă vrei să fie cel mai delicios, adaugă şi unt de arahide sau unt de cocos. Pudra de vanilie este şi ea cea mai bună alegere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?