Top seriale noi pentru mai 2021

Mai este o luna plina de surprize frumoase si de noutati. Pe langa partea a doua a sezoului 5 de la Lucifer sau sezonul 2 de la Who Killed Sara, mai ai o multime de seriale noi de descoperit. Iata deci care sunt cele mai noi serial de urmarit neaparat in mai 2021.

Jupiters’ Legacy. Dupa Daredevil, Netflix face din nou echipa cu Steven S. DeKnight. Acest serial urmareste parcursul unor supereroi care au obtinut puterile in anii ’30 si a tinerei generatii, copiii lor. Mostenirea trebuie deci sa fie dusa mai departe in timp ce amenintarile sunt din ce in ce mai multe si testeaza limitele eroilor.

Panic. Ce ai fi gata sa faci pentru libertatea ta? Este intrebarea careia vor trebui sa -i faca fata un grup de 47 de adolescenti, in noul serial original Amazon Prime Video. Panic urmareste deci niste adolescenti care iau parte la o mare competitie. Scopul? Sa isi paraseasca orasul. Dar visul va deveni foarte repede un adevarat cosmar.

Halston. Un nou mini-serial al lui Ryan Murphy, Halson este cel care spune povestea celebrului creator de moda cu acelasi nume in anii 1970-1980, ani dominati de sex, de alcool si droguri. Halston va fi insa obligat sa se lupte cu toate fortele pentru a-si pastra numele.

Move To Heaven. Este un serial de origine sud-coreeana care ne spune povestea lui Gu-ru, care la moartea tatalui sau, se intalneste cu unchiul sau Sang-gu, pe care nu l-a cunoscut pana acum. Ambii in doliu isi vor impartasi amintiri si vor intelege mai multe lucruri despre viata, moarte si familie.

Vincenzo. Un alt serial sud-coreean. La varsta de 8 ani Park Joo -hyung, ajunge in Italia unde este adoptat de catre Don Fabio, seful mafiei Cassano. Rebotezat Vincenzo Cassano acesta devine avocat dar trecutul il va ajunge din urma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?